Frygter du, at din smartphone lider overlast, når du bevæger dig rundt i det kolde danske klima med den? Så har du ret. Kulden er ikke god for vores smartphones. Derfor bør du følge nogle enkle råd.
Følg seks simple råd
Alle os danskere kender til det. De mange kolde måneder kan være medvirkende til, at vi oplever, at strømmen på batteriet i vores smartphones svinder hurtigere ind. Derudover bliver skærmen betydeligt langsommere, og det er til stor irritation, når man står og lige skal bruge sin smartphone. Pludselig kan man ikke sende en besked eller ringe en person op, og sådan burde det ikke være. Følg derfor disse seks råd:
- Sørg altid for at holde din smartphone i en lomme tæt på kroppen, så du forebygger kulden og temperatursvingninger.
- Nedsæt risikoen for, at der skabes kondens ved ikke at tage din smartphone frem i kulden for herefter at lægge den i en varm lomme. Kondens kan skabe rust, som derved beskadiger elektronikken.
- Brug dit headset når du for eksempel skal skifte musik eller besvare et opkald, således du slipper for at tage din smartphone frem.
- Sørg for at genopvarme din smartphone langsomt, hvis den har været udsat for kulde.
- Opbevar altid din smartphone i et etui eller et cover. På den måde beskytter du din smartphone både mod kulde og kondens men også mod diverse brugsridser.
- Er du tæt på at løbe tør for strøm, mens du er på farten, så brug en powerbank til at lade sin smartphone op igen. På den måde kan du stadig holde din smartphone i en varm lomme eller taske.
Hvis du følger ovenstående tips, er der større sandsynlighed for, at din smartphone vil klare sig intakt gennem den danske kulde.
Brug din fornuft
Uanset hvordan du behandler din telefon, og hvor godt eller mindre godt du tager dig af den, kan det altid ske, at du oplever problemer med den. Vær dog altid opmærksom på, at din smartphone ikke udsættes for overlast det være sig både pres, stød, kulde eller varme.